Studio SM100

Névleges impedancia: 8 Ohm

Ajánlott erősítők: 15-150 Watt

Frekvenciaválasz: 30hz 30Khz

Érzékenység: 88,5db lineáris 1 watt 1 méteren

Basszus/közép meghajtók: 6” (165mm) ProAc egység, új borítású tölcsérrel és fázisdugóval a jobb eloszlásért

Magas sugárzó: 20mm új tervezésű ProAc selyem dóm

Crossover: HQ hálózat a legjobb dedikált alkatrészek felhasználásával. ProAc többszálas, oxigénmentes rézkábel, az opcionális kétvezetékes és bi-erősítéshez.

Méretek: 15.2”(380 mm) magas, 7.6″ (190 mm) széles, 9.64” (241 mm) mély (ráccsal együtt)

Súly: 8.9 kg, darabonként

Mód: Állványra állítható

Rács: Akusztikusan átlátszó krimplén

Standard Felület: Fekete kőris, mahagóni, cseresznye, juhar.

Ár:

680 000 Ft

  • Black Ash

    Black Ash

  • Cherry

    Cherry

Ajánlatkérés

Leírás


Az új Studio 118-as egy új állványszerkezetes dizájnunk. Különböző fajta, igazi fa furnérok alkotják, és a hangminősége meghazudtolja a burkolat méreteit.

A 118 új basszus egységgel rendelkezik, amely kúpjának anyagának fejlesztésébe nagy erőket fektettünk. Így az új 118 kiemelkedően nagy basszus és középfrekvenciás teljesítményre képes. A basszus egy reflex kialakítású porton keresztül van betöltve, és új mágnes szerelvényt kapott, amely jobb mélyhangot ad, és biztosítja a középfrekvenciák nyíltabb és jobb diszperzióját.

Az ikonikus ProAc 20 mm-es magas sugárzóját választottuk, hogy fedezze a magas frekvenciák kezelését, amelyet élesen és részletesen módon tesz. Az új crossover-t úgy terveztük, hogy megfeleljen a két egységnek, hogy csodálatosan nagy hangzást biztosítson a pontos képalkotás mellett. A 118 kiválóan alkalmas minden típusú zenére, és hatékonyabb, mint a korábbi modellek, alkalmassá téve az alacsonyabb teljesítményű szelepekkel és tranzisztoros erősítőkkel való használatra.