Studio SM100

Névleges impedancia: 8 Ohm

Ajánlott erősítők: 30-150 Watt

Frekvencia: 30hz 30Khz

Érzékenység: 88db lineáris 1 watt 1 méteren

Basszus/közép meghajtók: Driver 6,5″ (165mm) ProAc egység, új borítású tölcsérrel és fázisdugóval a jobb eloszlásért

Magas sugárzó: 25mm új tervezésű ProAc selyem dóm

Crossover: HQ hálózat a legjobb dedikált alkatrészek felhasználásával. ProAc többszálas, oxigénmentes rézkábel, az opcionális kétvezetékes és bi-erősítéshez.

Méretek: 406mm magas, 203mm széles, 254mm mély (ráccsal együtt)

Súly: 12 kg, szekrényenként

Mód: Állványra állítható

Rács: Akusztikusan átlátszó krimplén

Ár:

2 200 €

  • Black Ash

    Black Ash

  • Cherry

    Cherry

  • Walnut

    Walnut

Az árak Nettó euró árak

Ajánlatkérés

Leírás


A ProAc 100 stúdiót több mint 20 évig gyártották, 2013-ig. Mind háztartási, mind stúdióban készültek. A 100 stúdió gyorsan a kedvencé vált stúdiókban.

Az elmúlt 2 évben Stewart Tyler egy új, ProAc SM100 nevű hangszórón dolgozott, és minden paramétert javítottak mind a stúdióban, mind a háztartásban. Most új basszusmeghajtóval, új surround és porvédő kupakkal rendelkezik, valamint egy vadonatúj, 1 hüvelykes kuponos hangszóróval és crossover hálózattal, bár a kabinet változatlan marad.

A basszusg hasonlóan néz ki, de új gumiabroncsot tartalmaz a hosszú élettartam és az energiakezelés érdekében, és most a ProAc kosárba kerül. A magassugárzó egy új ProAc kivitel, 1 hüvelykes selyem kupolával és elülső lemezzel a torzítás csökkentése érdekében. A kupola új tekercs-felülettel rendelkezik.

Az SM100 új crossoverrel is rendelkezik, az általános hangminőség hasonló a stúdió 100-hoz, de kissé simább hangzás miatt ideális hosszú hallgatási ülésekhez.