Tablette 10 signature
2018-01-24

Tablette 10

Névleges impedancia: 10 ohm

Ajánlott erősítők: 5 – 50 watt

Frekvencia: 55Hz-től 30kHz-ig

Érzékenység: 86dB lineáris 1 watt 1 méteren

Bass / Midrange: ProAc 5″ Paganni Mika kúppal, akusztikus bevonattal.

Magassugárzó: ProAc 25mm selyem dóm csillapított előlappal. Tükörképes off set konfiguráció

Crossover: A legfinomabb alkatrészekkel készült dedikált áramkör. Opcionális kétvezetékes / bi-amping megoldásokkal, több szálas oxigénmentes kábelezést alkalmazva.
Méretek: 305mm magas, 191mm széles, 159mm mély

Súly: 11 kg szekrényenként

Mód: Állványra / polcra helyezhető

Rács: Akusztikusan átlátszó krimplén

Ár:

1 450 €

 • Black Ash

  Black Ash

 • Mahogany

  Mahogany

 • Cherry

  Cherry

 • Maple

  Maple

 • Silk White

  Silk White

 • Walnut

  Walnut

Ár:

1 700 €

 • Rosewood

  Rosewood

 • Ebony

  Ebony

Az árak Nettó euró árak

Ajánlatkérés

Leírás


 

Az eredeti ProAc Tablette 30 évvel ezelőtt indult el, azonnali kritikai elismerést és új minőségi szinvonalatadott meg a monitor hangfalak körében. A Tablette-nek napjainkig kilenc inkarnációja volt, és mindegyik javulást mutatott a basszus kiterjesztésében, a középső áttetszőségben és a hangképalkotásban.

A nagy hangszín reprodukálása nehéz feladat egy kis hangszóró számára, mivel a szekrény méretének korlátai miatt nincs meg a basszus ereje. Egy év intenzív tervezés után azonban mi itt a ProAc-nál biztosak vagyunk abban, hogy jelentősen javítottuk a teljesítményt, csupán marginális változtatásokkal a szekrény méreteiben. Az extra basszus-teljesítmény és a hangszín mérete egy új 5 hüvelykes középső basszus meghajtóból származik, amely a ProAc által tervezett Kevlar-kúpot használja. Ez a meghajtó egység megdöbbentő basszus kiterjesztést biztosít, és egy nagy, hátsó porttal van betöltve. Egy új ProAc fejlesztésű 20 mm-es dóm magas sugárzónk speciális anyagot tartalmaz az elülső lemezen a fázis anomáliák és a kihagyások eloszlatásához. A vezetők tökéletesen integrálhatók egy kiváló minőségű crossover hálózaton keresztül. A hatékonyság és a teljesítménynövelés mellett a Tablette Anniversary jelentősen nagyobb hangszínt produkál.

Hatalmas munkát fektettünk be az új Tablette Anniversary-ba, és úgy gondoljuk, hogy élvezi majd az eredményét hallgatni legalább annyira, mint amennyire mi élveztük az új hangszórónk létrehozását. Javasoljuk, hogy meghallgassa ezt a lenyűgöző, új klasszikus miniatúrát a legközelebbi ProAc kereskedőnél, és élvezze a legendás Tablette mágiát a legszebb verzióban, amit valaha készítettünk.