Response DB3
2018-02-09
Response DT8
2018-02-09

Response D Two

Névleges impedancia: 8 Ohm

Ajánlott erősítő teljesítmény: 30 – 150 Watt

Frekvencia: 30Hz-től 30kHz-ig

Érzékenység: 88.5 dB lineáris 1 watt 1 méteren

Basszus/közép meghajtó: Új 6.5″ (165mm) ProAc egység EXCEL mágnes rendszerrel, üvegszálas szövetű kúppal és egyedi réz fázis kúppal

Választható magassugárzók: 

 • Tweeter D2R – ProAc ribbon 60mm x 10mm –  hátsó kamrás csillapítással.
 • Tweeter D2D –  ProAc 25mm selyem dóm speciális háttér – és belső csillapítással.

Crossover: A dedikált kétrétegű áramköri kártya a legfinomabb alkatrészekkel rendelkezik; ProAc sok eres, oxigénmentes rézkábel; Megosztva az opcionális kétvezetékes és a kettős erősítéshez

Méretek: Magas 430mm, 203mm széles, 260mm mély

Súly: 11 kg, darabonként

Mód:  Monitor sugárzó,  állványra helyezhető

Grill: Akusztikusan átlátszó krimplén

Ár:

Dome: 2 950 € | Ribbon Tweeter: 3 300 €

 • Black Ash

  Black Ash

 • Mahogany

  Mahogany

 • Cherry

  Cherry

 • Maple

  Maple

 • Walnut

  Walnut

Ár:

Dome: 3 700 € | Ribbon Tweeter: 4 300 €

 • Rosewood

  Rosewood

 • Ebony

  Ebony

Az árak Nettó euró árak

Ajánlatkérés

Leírás


Pro-Ac Loudspeakers. Model: Response D Two. Celef Audio International, Brackley, Northants, NN13 7BE, 3 April 2012.

A ProAc hangszórók híresek a kivételes felépítésükről és hangminőségükről. A házaink hagyományosnak tűnhetnek, de a felszín alatt a merev és jól csillapított szekrény kialakításához szükséges fejlett technológia rejtőzik. A hangszóróink az angliai gyárunkban, Brackleyben készülnek. Vékony, elegáns és ízléses kialakítás, gyönyörű, valódi fa furnérral megalkotva.

Az első osztályú hangminőséggel a ProAc hangszóróit sokkal tovább hallgathatja, mint a divatos, de rossz hangzású alternatíváktól. Az évek során ikonikussá vált Tablette és Response 1SC bizonyítja, hogy mára már nevünk összefügg a kompakt, csúcsminőségű hangszórók gyártásával.

A Response D-2egy új alkotás ebben a remek hagyományban, amely a legkiválóbb minőségű zenei és a valódi monitor teljesítmény elérésének céljával készült. A szekrény egy erősen csillapított, vékony falú, merev nyírfa testből készült, 25 mm-es hátlappal. A basszusvezérlő új kialakítás, ami ugyanazt a kúpos technológiát alkalmazza, mint a Response D15, de újratervezett tekercseléssel és mágnesezéssel fejlesztettük tovább. A magas sugárzó ugyanaz az 1″ selyem kupola, mint más ProAc modellekben, a meghajtó egységek pedig zökkenőmentesen helyezkednek el a ProAc által tervezett és épített HQ hálózaton. A D-2 hangminőségére az extrém átlátszóság, a buja és erőteljes basszus-válasz és egy selymes, részletes nagyfrekvenciák a jellemzők. A D-2-t szintén hatalmas hang stagel rendelkezik, tű éles hangképpel. A hangszórókat úgy tervezték, hogy 18″ magas, nagytömegű állványokra tegyék fel őket, az ülőhelyünktől függően.