Centre Voice

Névleges impedancia: 4 Ohm

Ajánlott erősítők: 10-150 Watt

Frekvenciaválasz: 35hz 30Khz

Érzékenység: 89db lineáris 1 watt 1 méteren

Basszus/közép meghajtók: Árnyékolt 5” (130mm) ProAc egység, speciális bevonatú rost kúppal

Magas sugárzó: Árnyékolt 1” (25mm) puha selyem dóm, speciális belső csillapítással

Crossover: HQC hálózat a legjobb dedikált alkatrészek felhasználásával. ProAc többszálas, oxigénmentes rézkábel, az opcionális kétvezetékes és bi-erősítéshez.

Méretek: 7 3/4” (197 mm) magas, 17 1/4” (439 mm) széles, 8” (204 mm) mély

Súly: 9 kg

Mód: Horizontális, polcon,állványon

Rács: Akusztikusan átlátszó krimplén

Standard Felület: Fekete kőris, mahagóni, cseresznye, juhar.

Prémium kivitelezés: Rózsafa, ébenfa.

Ár:

249 000 Ft

 • Mahogany

  Mahogany

 • Silk White

  Silk White

 • Maple

  Maple

 • Black Ash

  Black Ash

 • Cherry

  Cherry

 • Mahogan

  Mahogan

Ár:

289 000 Ft

 • Rosewood

  Rosewood

 • Ebony

  Ebony

Ajánlatkérés

Leírás


Centre Voice

Centre Voice

A ProAc Response CC1 már több mint egy évtizede közkedvelt a mindenfajta felépítésű házi mozi rendszerek nélkülözhetetlen elemeként. A CC1 kialakítása során nagy figyelmet fordítottunk a megfelelő crossover frekvenciák párosítására és az egyensúly megteremtésére, nemcsak a ProAc hangszórókkal, hanem a más gyártók termékeivel való kompatibilitást is szem előtt tartva.

A középpontból kiinduló magasabb dinamika, sávszélesség és beszéd tényezője miatt elhatároztuk, hogy új központcsatornát tervezünk, amely hatékonyan reprodukálja ezt az extra információt ezután az új Studio Center Channel két évet vett igénybe a tökéletesítéshez. A kabinet kissé nagyobb a CC1 -hez képest, két új basszus szóróval, és a CC1- elülsőjével szemben, hátra helyeztük a portolást. Ez lehetővé teszi a jobb illeszkedést és elhelyezést, így a Studio Center Channel tökéletesen alkalmazható a teljes ProAc repertoárral. A crossover körültekintő tervezése azt is jelenti, hogy kiválóan alkalmazható más típusú házimozi-hangszórókkal is, nyílt és természetes minőséget biztosítva a központi csatorna reprodukciójának.

A Studio Center nyilvánvaló partnert jelent a Studio 110/130/140 modellek számára. A Studio sorozatban használt 6 1/2 hüvelykes basszus 5 hüvelykes verziójával és speciális bevonatú rost kúppal terveztük, és összehangoltuk a Studio magas sugárzó új verziójával, amely árnyékolt mágneses rendszert alkalmaz, megakadályozva a CRT monitorokkal való interferenciát.

Nagy hangsúlyt fektettünk a tervezési folyamatba, hogy természetes és nyitott középsávot hozzunk létre, extra sávszélességgel a középső csatorna által reprodukált zenei és hanghatásokhoz. A hatékonyság és az érzékenységet is javítottuk az elődjéhez képest, továbbá nagyobb mélyhang és az erő teljesítmény is.

Összefoglalva, a ProAc Studio Center Channel tökéletesen választás a Studio és Response eszközeink mellé, vagy bármely olyan jó minőségű rendszerhez, ami kiváló, kompakt középcsatornát igényel.

Centre Voice

Centre Voice Hangfal

ProAc Centre Voice