Response DB1
2018-02-09
Response D Two
2018-02-09

Response DB3

Névleges impedancia: 8 Ohm

Ajánlott erősítők: 20 – 100 Watt

Frekvencia: 38Hz-től 30kHz-ig

Érzékenység: 88.5 dB lineáris 1 watt 1 méteren

Basszus/közép meghajtó: ProAc 5″ egység EXCEL mágnes rendszerrel, üvegszálas szövetű kúppal és egyedi réz fázis dugóval

Magassugárzó: ProAc 25mm selyem dóm csillapított előlappal. Tükörképes off set konfiguráció

Crossover: A dedikált kétrétegű áramköri kártya a legfinomabb alkatrészekkel rendelkezik; ProAc sokrétű, oxigénmentes rézkábel; Megosztva az opcionális kétvezetékes és a kettős erősítéshez

Méretek: Magas 320mm, 182mm széles, 280mm mély

Súly: 8.8 kg, szekrényenként

Mód: Talpon áll

Rács: Akusztikusan átlátszó krimplén

Ár:

1 950 €

 • Black Ash

  Black Ash

 • Mahogany

  Mahogany

 • Cherry

  Cherry

 • Maple

  Maple

 • Natural Oak

  Natural Oak

 • Silk White

  Silk White

 • Walnut

  Walnut

Ár:

2 250 €

 • Rosewood

  Rosewood

 • Ebony

  Ebony

Az árak Nettó euró árak

Ajánlatkérés

Leírás


A ProAc hangszórók híresek a kivételes felépítésükről és hangminőségükről. A házaink hagyományosnak tűnhetnek, de a felszín alatt a merev és jól csillapított szekrény kialakításához szükséges fejlett technológia rejtőzik. A hangszóróink az angliai gyárunkban, Brackleyben készülnek. Vékony, elegáns és ízléses kialakítás, gyönyörű, valódi fa furnérral megalkotva.

Az első osztályú hangminőséggel a ProAc hangszóróit sokkal tovább hallgathatja, mint a divatos, de rossz hangzású alternatíváktól. Az évek során ikonikussá vált Tablette és Response 1SC bizonyítja, hogy mára már nevünk összefügg a kompakt, csúcsminőségű hangszórók gyártásával.

A kicsi, kiváló minőségű hangszórók nagyon népszerűvé váltak, mivel kevésbé látják őket, miközben meglehetősen tiszteletteljes hangminőséget produkálnak. Az új Response DB3 szekrény mérete hasonló a Response DB1 méretéhez. Strukturális és vizuális különbségek vannak a Response DB3 szekrényében, ezenkívül új basszus meghajtót és crossovert is alkalmaz, amelyeket kivételes teljesítményükre választottak meg, olcsóbb áron.

Az új Response DB3 csodálatosan gazdag és kibővített basszusminőségű, egyetlen reflex-porttal a szekrény hátuljában. A magassugárzó a ProAc egy hüvelykes puha kupola, amelyet sok más ProAc kivitelben használnak. Ez az egy hüvelykes selyem kupola kiválóan lapos választ ad, elektrosztatikus típusú részletekkel és édességével a tulajdonságaira.

Az újonnan kifejlesztett basszus meghajtó speciális térhatású és porvédő kupakkal extra információt biztosít a hangtekercsről, így a frekvenciák simább átmenetet biztosítanak az egy hüvelykes kupolahangmérőhöz. A basszusvezető hosszú dobású, emelt pók és lineáris motorrendszerrel rendelkezik. Az új basszusvezető felelős a figyelemre méltó basszus kiterjesztésért.