Response D30 RS DS
Response D30 RS/DS
2018-02-09

Response D48

Névleges impedancia: 4 Ohm

Ajánlott erősítők: 10-250 Watt

Frekvenciaválasz: 20Hz-től 30kHz-ig

Érzékenység: 90db lineáris 1 watt 1 méteren

Basszus/közép meghajtók: 2x 6.5″ (165mm) ProAc professzionális stúdió monitor egység, porsapkás kialakítással

Magassugárzó: Tweeter D48R – ProAc ribbon 60mm x 10mm “könnyű, mint egy emberi haj” hátsó kamrás csillapítással.

Magassugárzó:
ProAc 25mm lágy kupola speciális térhatással és belső csillapítással.

Crossover: HQC hálózat a legjobb dedikált alkatrészek felhasználásával. ProAc többszálas, oxigénmentes rézkábel, az opcionális kétvezetékes és bi-erősítéshez.

Méretek: 1200mm magas tüskéken, 212mm széles, 340mm mély

Súly: 39 kg, darabonként

Mód: Padlóra állítható

Rács: Akusztikusan átlátszó krimplén

Ár:

2 250 000 Ft

 • Black Ash

  Black Ash

 • Mahogany

  Mahogany

 • Cherry

  Cherry

 • Maple

  Maple

Ár:

2 590 000 Ft

 • Rosewood

  Rosewood

 • Ebony

  Ebony

Ajánlatkérés

Leírás


Response D48

Egy évnyi kutatás és fejlesztés eredményeként immár a D48 készen áll a gyártásra.

A fejlesztési területek a középtáv részletességét és a tisztább, gyorsabb és kiterjedtebb basszus-választ érintette. A D48-ba új stúdió-monitor minőségű basszus meghajtót terveztünk. Ez egy speciálisan impregnált kúppal rendelkezik, és a középfrekvenciákat egy szabványnál nagyobb méretű sapka hangolja össze. Ezáltal az új egység kifinomultabb középső részleteket és kiváló basszusvezérlést kap, ami szigorúbb és kiterjedtebb választ ad. A két új basszus meghajtóhoz a levegő a speciális padló-bemeneten áramlik be, ezáltal a hangszóró kevésbé lép reakcióba a környezettel. A két mélyegység tökéletesen illeszkedik mind a ribbon és a kupolás magas sugárzókhoz, az Ön preferenciájának megfelelően. Az ilyen vékony, padlón álló kialakításnak az előnye a hangszínpad rendkívül nagysága és a nagyon pontos képalkotása. A D48-nak egy másik eredménye az a képesség, hogy nagy zenekari munkákat és a nehéz rock zenét ugyanolyan gyönyörűen kelti életre.

A D48 magas a Stewart Tyler által tervezett magas színvonalú szűrőhálózattal rendelkezik, amely a legkiválóbb összetevőket tartalmazza és egy teljesen külön alaplapon helyezkedik el, ProAc kábelezéssel. A szűrőt a kettős erősítésre és a kettős kábelezésre is alkalmas módon fel van osztva. Ez a ProAc egyik legjobb dizájnja, és minden audiófilt ki fog elégíteni, függetlenül a zenei ízlésüktől.