Response DB3
2018-02-09

Response DB1

Névleges impedancia: 8 ohm

Ajánlott erősítők: 20 – 100 Watt

Frekvenciaválasz: 38Hz és 30Khz között

Érzékenység: 87.5 dB lineáris 1 watt 1 méteren

Szekrény: nehéz, merev kialakítás, speciális csillapító anyagokkal, vékony előlapi terelővel

Basszus/közép meghajtó: Új 5” (130mm) ProAc egység üvegszálas szövetű kúppal, emelt pókszerkezettel, EXCEL mágnes rendszerrel és egyedi akrilos csillapítófázissal

Magas sugárzó: ProAc 3/4 dómegység méhsejtes hang tekercsel, speciális csillapítással és ferrofolyadék hűtésű tekercsszerelvénnyel.

Crossover: A dedikált kétrétegű áramköri kártya a legfinomabb alkatrészekkel rendelkezik; ProAc sokrétű, oxigénmentes rézkábel; Megosztva az opcionális kétvezetékes és a kettős erősítéshez

Méretek: 12 “(305 mm) magas, 6 5/8″ (168 mm) széles, 10 1/4” (260 mm) mély, beleértve a rácsvastagság 12 milliméterét

Súly: 9 kg

Mód: Állványra rakható

Rács: Akusztikusan átlátszó krimplén Standard Felület:
Fekete kőris, mahagóni, cseresznye, juhar.

Prémium kivitelezés: Rózsafa, ébenfa

Ár:

699 000 Ft

 • Mahogany

  Mahogany

 • Silk White

  Silk White

 • Maple

  Maple

 • Black Ash

  Black Ash

 • Cherry

  Cherry

 • Mahogan

  Mahogan

Ár:

799 000 Ft

 • Rosewood

  Rosewood

 • Ebony

  Ebony

Ajánlatkérés

Leírás


Sok éven át a Response 1SC volt a világ egyik vezető mini monitorja, de most a D1 ellopta a koronáját. Mind a szekrényen, a basszuson és a crossover hálózaton is csúcstechnológiás fejlesztéseket hajtottunk végre.

A szekrény terelője vékonyabb lett a diszperzió támogatására, és most egy speciális csillapító anyaggal rendelkezik, ami különleges merevséget és keménységet ad a kabinetnek.

A teljesen új basszus meghajtók ProAc kasztnit kaptak, egy felemelt pókkal és hasonló kúp anyaggal van kialakítva, mint a D2. Továbbá alkalmazza az EXCEL mágnes rendszert és egy új akril csillapítófázist, és a crossover hálózatot sem kíméltük a fejlesztésektől. Az eredmények az ütősebb basszus, a gazdagabb, nyitottabb középsugár, édes és részletes magas frekvenciákkal. A D1 1,5 dB-el hatékonyabb, mint az 1SC, ami megkönnyíti a meghajtását azok számára, akik alacsonyabb teljesítményű erősítőkkel rendelkeznek.